Kurz Jíme hezky mi úplně změnil pohled na stravování. Spoustu let se jídlem zabývám, začalo to makrobiotikou, i když nikdy jsem to striktně nedodržovala, rodina by to nezvládla.. Přišlo mi to ale hodně časově náročné. Poté jsem si oblíbila vaření podle 5ti elementů, což mi dávalo smysl. Pro každý orgánový okruh do pokrmu něco zařadit. Není to skvělý nápad? Dokonce i dezerty převážně z ovoce a kefíru nebo tvarohu, ořechů.. Všechny luštěniny i obiloviny fermentované pro lepší stravitelnost… Myslela jsem, že už mne nemůže nic překvapit…. Omyl!!! Ve Vašem kurzu jsem ale poprvé slyšela o nutnosti hlídat si bílkoviny. Navíc nedoporučujete fermentaci, což byla pro mne tak ohromující informace, že jsem to rozdýchávala dlouho… Dosud jsem slyšela od všech odborníků, jak je fermentace důležitá pro posílení střevní mikroflóry. Jak se s tím vším poprat? Takže zkouším Vaše doporučení, je moc fajn, že nás je na to víc, společně sdílíme nápady, vychytávky, jídla jsou jednoduchá, rychlá, což velmi vítám!! Navíc vůbec nepociťuji hlad a nebo chuť na sladké!! A přestože jsi myslím, že jím víc než před tím, nenabírám na váze… Jsem velice ráda, že jsem se do kurzu přihlásila, poskytl mi nahlédnout do stravování podle TCM, které věřím a chci u tohoto typu stravování zůstat. Má to velké výhody, které mi vyhovují a cítím se dobře!!!